Construïm la Sarrianenca

DSCN0011

La Plataforma Construïm La Sarrianenca és una iniciativa que fa més de mig any que es troba en marxa i neix de la necessitat de trobar un espai al barri per a les entitats de cultura popular i del món de lleure. La finalitat és fer una crida al veïnat del barri, convidant-lo a sentir-se sarrianenc.

Per recaptar fons la plataforma ha dissenyat unes samarretes on es defineix què és ser sarrianenc. Es poden aconseguir en qualsevol de les quinze entitats que conformen la plataforma, per xarxes socials, contactant amb @construimla. També es podrà adquirir en les diverses accions populars que es portaran a terme en els propers mesos.

Una vella reivindicació
Ja fa temps que els joves de Sarrià reivindiquen espais propis. Al 2015 ja ens vam fer ressò de les seves reivindicacions. des de llavors, moltes promeses, molt bones intencions però cap solució.

En un moment com l’actual, en què hi ha tantes queixes sobre joves poc motivats i sobre els seus suposats vicis resulta estrany que no puguem proporcionar-los un espai per promocionar un oci saludable, divertit i educatiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s