Un cap de setmana de neu, però sobretot de relax, a Andorra

andorra1

L’hivern és la millor època per visitar Andorra: relax, menjar bé, fer esport, un bon tou de neu… Si tens ganes de fer una escapada aquests dies d’hivern, Andorra és una molt bona opció. Perquè hi trobaras una gran oferta d’activitats per deconnectar durant uns dies dels problemes.

Per això avui us proposo un cap de setmana perfecte per relaxar-se, gaudir del clima hivernal, en família, amb amics i sobretot en parella. És especialment important, perquè febrer es el mes de l’amor i una escapada de cap de setmana és un bon regal. Us recomano, doncs que seguiu una miqueta amb mi.

El paradís de l’spa

Comencem el cap de setmana a Andorra la Vella. Hi arribem dissabte, amb calma. Podem fer una passejada pel seu carrer principal, ple de botigues. Després tenim cita per gaudir d’una tarda relaxant a Caldea Inúu. Les seves instal·lacions més exclusives ens permeten accedir a tots els circuits de spa i també relaxar-nos amb un meravellós massatge. A Inúu trobem una opció privada per parelles, en la qual podem reservar una sala que té jacuzzi.

andorra2

Després de tanta aigua i tanta pau segur que us vingut gana. Per solucionar-ho us recomano un restaurant al centre. El seu nom és Fourteen Restaurant, i hi podreu degustar una cuina innovadora i riquíssima. Els seus plats són una barreja de sabors i textures que et deixaran meravellat.

A l’hora dormir vam allotjar-nos a Canillo, Hotel Roc Meler, molt a prop de les pistes d’esquí. És molt complet, compta amb spa, restaurant i fins i tot una taverna irlandesa. És perfecte per relaxar-se i prendre alguna cosa abans d’anar a dormir. Un ambient modern i acollidor amb unes vistes immillorables.

L’hora de l’esquí

Diumenge de esquí a Grandvalira. Fàcil accés i diferents pistes per visitar. A més, aquesta estació d’esquí disposa de wifi per tota la seva àrea i immenses possibilitats a part de les pistes. A qui no li agrada prendre un cafè amb vistes a la neu? Això sí, prepareu roba d’abric i estigueu disposats a gaudir d’un cap de setmana ple d’emocions. En la meva maleta no hi van faltar un parell de banyadors, pantalons i jaqueta de la neu, botes folrades de pèl i un look més especial per a un meravellos sopar.

andorra3

Amb milers d’opcions, Andorra és el lloc perfecte per escapar uns dies a l’hivern. És a prop, compteu amb moltes altres opcions si no us agrada esquiar. I, bé, no sempre cal viatjar per visitar coses. De vegades ve de gust tenir-ho tot en un mateix hotel. Així podem desconnectar sense sortir d’allà amb l’objectiu de tornar a casa amb les piles recarregades.

Gema Ruíz Utiel
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s