Un concurs tria les millors models curvy

Curvy fashion Model_Fotografa_Joma Garcia_B3Z7535

Si hi ha un lloc on cal reivindicar la naturalitat dels cossos i de les cares és a la moda. Es parla molt del moviment curvy però encara es veuen poc les models de talles normals als grans esdeveniments de moda. No obstant, s’aprecien alguns canvis en el sector..

Una bona prova és que les agències internacionals han tingut molta presència a la darrera edició del Curvy Fashion Model, el concurs de models nascut per promoure el moviment curvy i carrers professionals en la indústria de la moda.

Les 16 finalistes van desfilar a l’emblemàtic saló The Imperial, davant de set agències de models internacionals: Jag Models, de Nova York; Curve, d’Alemanya, Miah management, d’Espanya, Dominique Model, de Brussel·les; Beautyfull Models, d’Itàlia; Imm Agency Group, del regne Unit; i W360, de Paris.

D’entre les participants catalanes va destacar la terrassenca Khadija, que va aconseguir el contracte amb l’agència de Brusel·les.

Un premi molt pràctic
Es tracta d’un concurs molt pràctic, perquè el premi no és un trofeu o una banda sinó un a oportunitat de feina. Els anomenats premis Passaport inclouen un contracte amb una agència, el viatge i la formació i la preparació necessàries, a banda d’un xec per a les despeses de l’estada.

Per a la final les noies van lluir models de la marca Kiabi, amb composicions de l’estilista Gabriel Maldonaldo, que es va encarregar d’assignar cada look en base a la silueta i l’harmonia de pell de la model.

A l’esdeveniment va acudir la gran referència per a totes elles, la model Lorena Durán, pionera en el moviment curvy sobre les passarel·les. Duran va compartir la seva experiència i va recordar-los que “El que compta és allò que és real, el que és natural. Sentir-se bé amb tu mateixa i no oblidar mai què és capaç d’aconseguir si s’ho proposa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s