La Perla compleix 65 en plena forma

La Perla -220

Per celebrar el seu 65è aniversari, La Perla va celebrar una festa exclusiva el passat dia 28 de Novembre en el seu flagship store de Barcelona. Els assistents van poder veure la col·lecció llançada per a l’ocasió: la càpsula Petit Macrame Noir, edició limitada formada per looks de nit versàtils Aquesta col·lecció especial, que inclou jaquetes, cotilles, pantalons, tops, bodis, guants, vestits, crop tops i llenceria, destaca pels cristalls negres de Swarovski inclosos en les peces, que recorden les perles del caviar.

Com a picada d’ullet a aquesta unió entre moda i alta gastronomia, els convidats van poder degustar la varietat ecològica de Caviar de Riofrio, Alhora, es va poder apreciar el maridatge perfecte entre La Perla i Jimmy Choo, que va estar igualment present amb els seus últims models, casualment embellits per cristalls Swarovski que creaven el total look perfecte per al temps festiu que s’acosta.

Ainhoa Martin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s