Finançament audiovisual per a joves amb idees solidàries

docs

El passat 13 de desembre, l’Espai Jove Casa Sagnier va acollir l’esperada gala d’entrega de premis de Docs Cooperants, el concurs jove de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat per antonomàsia a la ciutat de Barcelona.
Els projectes que s’han presentat en l’edició 2019 han passat per l’avaluació d’un jurat conformat per professors de l’EMAV, i professionals del sector i de les institucions públiques de Barcelona amb l’objectiu de reconèixer la feina de persones joves interessades en el món audiovisual.

Obtenir el premi i, per tant, finançament, és només la primera etapa en el procés de creació i producció de Docs Cooperants. Això ho saben els guanyadors de l’edició 2018. Els projectes guanyadors van passar per un procés d’un any de feina amb l’acompanyament de l’Espai Jove Casa Sagnier. Els resultats es van presentar a gala d’entrega de premis d’enguany: El Somni Europeu, d’Alba Vivancos, explora les històries de cinc joves migrants en busca d’una oportunitat; Votan K’op-Guardià de la paraula, de Joan Giralt, segueix l’acció periodística i combativa de tres noies estudiants de Chiapas.

El somni europeu – Trailer Documental from Alba Vivancos Folch on Vimeo.

Els guanyadors d’enguany tindran un any per desenvolupar-se, i hauran d’estar llestos per la seva presentació la tardor del 2020. Docs Cooperants continuarà apostant per la creació de projectes audiovisuals sobre la cooperació, el voluntariat o l’associacionisme amb cor i esperit solidari. Estigueu atents a la crida per donar veu a les vostres idees!

Docs_2019_creativitat_1024x512 (1)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s