15 regals originals per triomfar aquest Nadal

Si encara no heu comprat els regals de Nadal ja podeu córrer, sinó encara sereu un d’aquells que surten a televisió la Nit de Nadal o de Reis comprant a última hora i barallant-se per les últimes existències. Si el que us manca és inspiració aquí us deixem algunes idees més o menys originals que potser us treuen de més d’un problema.

Stacked christmas gifts

Una marca pròpia
Una tassa d’esmorzar, un coixí o una polsera són regals convencionals. Però si tens l’habilitat de personalitzar-los, amb el nom o les inicials del destinatari, es converteix en un regal molt emotiu, i original. Hi ha molts més regals que es poden personalitzar com la roba, sobretot de la llar: tovalloles, barnussos, etc. Sigueu originals i, això sí, tingueu en compte que el procés de personalització no és automàtic. Haureu d’encarregar-ho amb antelació. Feu un cop d’ull a la pàgina www.laboutiquedecostura.com

Un regal comestible
La panera és una autèntica institució a Catalunya, però no tothom té la sort de rebre’n una. Per això és una bona idea regalar una selecció de productes de qualitat. Un bon gourmet us agrairà un formatge de cabra, un pernil ibèric, o un vi del Priorat. Hi ha moltes botigues de productes delicatessen. Consulteu la nostra web preferida de productes de proximitat www.elgourmetcatala.cat

Vetllada màgica
Ja tenim moltes coses materials, i cada cop menys temps per gaudir-les. Si sempre esteu enfeinats, potser el regal que més us agrairan serà dedicar-los-hi una vetllada màgica. Per exemple, un bon sopar en un restaurant. O a casa, si se us dóna bé la cuina. També podeu contractar una nit especial a casa vostra amb actuacions musicals en directe i tot. Tafanegeu una mica a www.acqustic.com

Joies Disney
Disney és una marca que va molt més enllà del món infantil. Una de les nostres influencers preferides, i col·laboradora de moda, Ainhoa Martín, ens proposa uns charms de Disney per dissenyar polseres personalitzades dignes d’un conte. Trobareu tots els personatges de Disney. Són una bona idea, per a infants, i per als que ja no ho són tant. Feu un cop d’ull a www.pandorashop.es

La tendència 2019
Els complements donen molt de sí de cara als regals. Ara bé, hem de conèixer bé els seus gustos, o deixar-nos guiar per un expert. Com la Verónica Maya, cool hunter en la nostra secció de moda. Ella ens proposa l’accessori que ha marcat tendència el 2019: el clip o passador. Extragran, amb perles, rectangular o de vellut, és el regal més it de les festes. Busqueu inspiració al compte d’Instagram @audrey.leighton.vintage

Joguines per a adults
La tardor és un moment crític per a les parelles. Si heu resistit fins ara, Nadal pot ser un bon moment per recuperar la passió perduda, o desada en un calaix per manca de temps. La nostra sexòloga de confiança, l’Eugenia Cames, ens proposa regalar una joguina per a adults, un bon llibre sobre sexe o fins i tot un taller eròtic on aprendre a gaudir i a fer gaudir del sexe. Concretament ens recomana fer una visita a Amantis (Torrent de l’Olla, 145 ) una botiga eròtica molt recomanable, que ofereix moltes activitats de divulgació.

Regala cultura
Regaleu cultura. Ja tenim massa coses i en canvi segur que us agrairan unes bones invitacions per al teatre, el cinema o un concert. No és només per veure teatre, un concert o una pel·lícula de cinema sinó per viure un moment especial en parella. Si us ho passeu bé veient la TV junts, com us ho passareu veient un espectacle que valgui la pena?

Un escape room
Una bona recomanació de la nostra psicòloga, Núria González. Perquè no fas un regal i punt. Regales una experiència que dura entre 60 i 90 minuts. I n’hi ha per a totes les edats i per a tots els nivells. Aquí van algunes propostes: Cronològic, Cúbik, El bunker d’Enigmik, Abduction, Escape Barcelona, Mision Swat o La Cerveseria. Això per començar.

Regals no masclistes
Des d’aquí no us recomanarem regalar electrodomèstics, perquè no us desitgem cap discussió de parella. Però és veritat que els regals per a la llar han evolucionat molt, i ara sí que podem trobar moltes idees de caire personal, que tenen més a veure amb l’oci o les aficions. Per exemple, a un gourmet del cafè se li pot regalar una cafetera exprés. O a un llaminer, un kit de pastisseria. Això és acceptable. El que no admetem són aspiradors, planxes o cassoles, a no ser que la persona en qüestió ho demani, òbviament.

Un kit de salut
Els productes de bellesa, i també de salut, perquè no dir-ho, són més aviat cars. Per això són una bona idea de regal per a algú que sabem que els necessita, o que els desitja. Moltes botigues ofereixen kits molt variats de productes de bellesa. També marques com Pierre Fabre, per exemple. Una altra opció és regalar una sessió de massatge o spa algú que no trona mai temps per a relaxar-se.

Un viatge romàntic
És un regal apte únicament per als més generosos. Hivern és un bon moment per viatjar i disposeu de molts destins. Si us agrada el fred podeu buscar destins on esquiar, per exemple. Si voleu fugir-ne més val que enfileu cap a l’hemisferi sud. Si regalar una vetllada pot ser decisiu per a una parella, imagineu com ho serà regalar un viatge plegats. Al web travelzoo.es trobareu propostes i també ofertes de vols i estades molt competitives.

Una bona història
Regalar un llibre és molt més que entregar un paquet. És regalar una vivència i una oportunitat per imaginar. A la nostra secció de llibres trobareu algunes novetats literàries que segur que tindran molt d’èxit durant aquestes dates. En qualsevol cas, la millor opció és acudir a les vostres llibreries de barri. O bé fer un cop d’ull a www.libelista.cat

Nadal en vaixell
I si traslladem el dinar de Nadal a un vaixell? Us imagineu la cara dels vostres cunyats? No surt barat però és una idea molt original si esteu cansats de la celebració tradicional. I què me’n dieu de rebre el nou any abraçat a la parella i navegant a mar obert? Romàntic, oi? I fer el sopar de Nadal de l’empresa en un vaixell? Això sí que promet diversió! Feu un cop d’ull a www.g3bcn.es

Amor en forma d’art
Si comprar art és un fet d’amor llavors regalar art deu ser un regal d’amor. L’art és molt més assequible del que penseu i regalar un quadre o una joia artística és un d’aquells obsequis que es recorden després de molts anys. Això sí, convé assessorar-se bé sobre els gustos dels destinataris, per no tenir disgustos. Us proposem tres espais: el centre d’art contemporani www.piramidon.com, la galeria www.b14.es o bé els artistes de Sarrià.

Gastronomia i cultura
Més que dinars, sopars o visites guiades podeu regalar una experiència inoblidable que combini un bon àpat amb una sortida per una ciutat plena d’història i de misteri. Sopar al Palau Requesens amb un espectacle medieval, visita nocturna a l’Observatori Fabra, un cap de setmana medieval al Monestir de Poblet o una visita nocturna pel barri gòtic són algunes de les propostes que trobareu a www.sternalia.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s