Els looks més romàntics, i moderns, per triomfar a Viena

Fem una escapada a Viena amb la nostra influencer preferida @ladonnainrosso perquè ens recomani llocs on anar i quins són els lloks més trendy per viatjar.

ladonnainrosso_1

M’encanten les destinacions que enamoren. I m’agrada molt tornar-hi. Per això avui viatjo de nou amb un lloc que em va sorprendre, Viena. És d’un d’aquells llocs que saps que serà bonic, amb aquells palaus i aquelles places, però tot i això, sembla que mñes aviat passa desapercebuda al costat d’altres capitals o ciutats molt més populars.

Palaus i dolços

He de confessar-vos que em va encantar, té uns palaus preciosos, jardins increïbles, a més de carrers amples i amb molt de color, monuments a cada cantonada i racons que visitar. A més, els dolços que hi trobareu són absolutament espectaculars.

Després d’introduir-vos el meu amor per Viena. Us explicaré a continuació alguns dels llocs que vaig visitar quan hi vaig anar.

ladonnainrosso_2

Schönbrunn

El palau de Schönbrunn és un lloc majestuós amb uns jardins increïbles. És la primera parada del recorregut, i també la més allunyada del centre, a uns 20 minuts en metro.
Per a aquest dia vaig escollir un conjunt bàsic i còmode. La intenció era caminar molt i en parcs plens de terra. Però això, sí, sempre divines. Un jersei cru, amb uns MOM en color negre, les meves botes cowboy i una bossa vermella, amb serrells per donar-li moviment al look. I, per descomptat, no podia faltar el meu barret.

Belvedere

Següent punt, el palau Belvedere, envoltat d’uns jardins acolorits, amb milers de flors. El meu look per a l’ocasió, va ser una miqueta més formal, ja que no anàvem a visitar tants jardins. Per això vaig escollir uns pantalons texans, en color blau, una samarreta bàsica i una americana color camel. Ja sabeu que m’agrada afegir-li un toc màgic als meus conjunts, per això portava la meva bossa de la firma Coach, amb forma de Mickey Mouse, a més d’un barret blanc. Aquest que porto és de Parfois, força econòmic.

ladonnainrosso_3

Hundertwasserhaus

Ens allunyem dels palaus i anem cap a la casa Hundertwasserhaus, que combina pisos i façanes ondulants, obertures irregulars, amb una gran vegetació. Encara que em va agradar moltíssim més, el parc d’atraccions més antic d’Europa, el Prater. En aquest conjunt vaig combinar, bàsics com un texà i una samarreta bàsica blanca. Amb detalls més country com el barret i el cinturó i una jaqueta amb motius de cors.

Color per tot arreu, natura, gent amable, menjar ric, moltíssimes coses que visitar, una ciutat per recórrer i gaudir..

Gema Ruíz Utiel
@ladonnainrosso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s