La Nit del Passeig de Gràcia inaugura el Nadal

Passeig de Gracia street in Barcelona, Spain

El pròxim dijous 19 de desembre arriba La Nit del Passeig de Gràcia, un esdeveniment únic que omplirà d’activitats el passeig més prestigiós i emblemàtic de Barcelona just abans de les festes nadalenques. A partir de les 19 h i fins a mitjanit, el passeig serà l’epicentre de les compres, la gastronomia i la cultura de la ciutat.

L’esdeveniment, promogut per l’Associació del Passeig de Gràcia, té com a objectiu potenciar la imatge de la ciutat com a motor de cultura, gastronomia, oci i compres. I així també, poder gaudir del nou enllumenat nadalenc d’aquesta zona.

Tota l’activitat ocuparà el Passeig de Gràcia des del carrer Casp fins als Jardinets de Gràcia, passant per Gran Via de les Corts Catalanes i els carrers Diputació, Consell de Cent, Aragó, València, Mallorca, Provença i Rosselló. Al llarg de tot aquest recorregut es podran trobar 5 escenaris que ompliran el carrer de música, cada un amb estils diferents com el swing, el gospel, el rock o la música urbana.

Les protagonistes d’aquesta nit també seran les botigues del Passeig de Gràcia i carrers adjacents, que estaran obertes fins les 12 de la nit i oferiran sorpreses i descomptes als assistents.

Entre les activitats que els assistents trobaran mentre passegen pel Passeig de Gràcia, destaca una instal·lació d’art tecnològic amb 7.200 llums led que se sincronitzen amb la música creant una experiència immersiva.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s