Ferran Adrià obre el Bulli 1846

Southern Spains most celebrated chef  Ferran Adria highlights Shanghai

L’aclamat Bulli, el restaurant del magnat culinari de l’Hospitalet, Ferran Adrià, torna a obrir les portes per donar pas a un nou i ambiciós projecte del cuiner. I ja té data, el proper 10 de gener l’equip d’Adrià inaugura el nou centre d’innovació dedicat al que un dia es va considerar el millor espai gastronòmic del món.

Sota el nom El Bulli 1846, l’antic restaurant es reinventa i esdevé un laboratori expositiu a la mateixa Cala Montjoi on va nèixer el projecte. Segons el xef, serà un espai “sense normes” amb el llenguatge de la cuina com a fil conductor. L’espai recull les grans fites creatives i culinàries de la història del restaurant per exaltar la seva gran tasca dins al món gastronòmic.

Per accedir al nou univers d’Adrià caldrà reservar amb antelació. El podran visitar al voltant de 500 persones diàries per poder gaudir d’una nova i diferent experiència gastronòmica. Sense ser tan exclusiu, el nou espai gaudirà d’un entorn íntim i respectat. Això sí, cal destacar que no s’hi podrà menjar, ja que perd el concepte de restaurant. El projecte manté la cuina i el menjador antics tal com estaven.

El Museu Adrià
La segona part del projecte inclou un museu d’arxius històrics a l’Hospitalet de Llobregat, lloc on va néixer Ferran Adrià. Aquesta segona fase de més de 8.000 metres quadrats obrirà les portes al 2023. La iniciativa incorpora 15.000 pàgines digitalitzades de les llibretes de creativitat del Bulli, amb l’objectiu de deixar provada la petjada històrica que ha deixat provada el restaurant.

* Sílvia Muñoz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s