La robòtica educativa, una nova atracció del Tibidabo

local_robotica

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha inaugurat l’espai Creatibi Robotics per apropar la robòtica educativa als visitants. La nova incorporació complementa l’actual Sala Creatibi by Lego Education.

La sala remodelada compta amb un ventall ampli d’activitats específiques i dissenyades per diverses plataformes robòtiques programables i pensades per a totes les edats. L’espai està distribuït en sis zones lúdiques amb reptes diferents per donar versatilitat. Els infants podran viatjar per l’espai, descobrir Collserola, programar un tren, aprendre programació i codificació dels robots gràcies a la nova aposta de Tibidabo.

L’objectiu és aportar un valor afegit a les famílies i consolidar l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc, juntament amb la solidaritat, la sostenibilitat i les experiències.

El nou espai, inaugurat pel regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi i president del Tibidabo, Albert Batlle, té prevista una segona fase que completarà el projecte final.

En la segona fase es preveu finalitzar amb el prototip robòtic que segueix la metodologia Lego Education. L’espai Free Play prendrà més rellevància gràcies al treball del desenvolupament social, l’exploració creativa, el llenguatge i la comunicació. I finalment, l’espai Maker introduirà nous continguts i conceptes per despertar l’interès per l’enginyeria i el disseny.

D’aquesta manera, Tibidabo amplia la seva oferta educativa i diversifica els mètodes d’aprenentatge en un entorn lúdic i festiu entorn del parc d’atraccions.

* Sílvia Muñoz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s