Tota la història de Barcelona en 100 objectes

dpbcnflashback_0-4

La història de Barcelona és tan gran, i tan llarga, que se’ns escapa de les mans. Per apamar-la, el Museu d’Història de Barcelona ens proposa ara una fórmula innovadora, una exposició de 100 objectes simbòlics que expliquen la nostra història. Es tracta de “Barcelona Flashback. Kit d’història en 100 objectes“, que es pot veure a la Casa Padellàs (Veguer, 2-4).

Una hora  i 100 objectes

Es tracta d’un nou projecte experimental i gratuït, aplicat com a mètode de lectura urbana, amb una col·lecció de 100 objectes i un recorregut enigmàtic per la ciutat. Una manera de fer més amena aquesta recerca d’informació, i una forma de motivar al públic que no disposa de molt temps o s’avorreix als museus clàssics, que aborden la història des d’un punt de vista cronològic o temàtic.

Aquest format innovador ens proporciona un entrenament en l’art d’explorar, des dels romans fins al segle XXI, per mitjà de la col·lecció, i ens proposa conèixer a fons la ciutat en un recorregut en 5 fases: interrogant testimonis, construint relats, explorant territoris, comparant urbs i llegint patrimonis.

Barcelona Flashback arriba per establir-se com a exposició permanent del Museu d’Història de la ciutat, introduint-se completament en el marc de la futura reforma de l’edifici anomenat Casa Padellàs, que passarà a formar part de la història de la nostra ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s