Tips per triomfar el Black Friday

clothing-store-984396_1920

Ja fa uns quants anys que el Black Friday ha travessat les nostres fronteres. A més, ha entrat trepitjant molt fort, amb tota la intenció de quedar-se durant molt de temps al nostre país. O per sempre, fins i tot.

I cada any són mes les marques o botigues que s’apunten al Black Friday i es guarden bones ofertes i descomptes per als dies previs de Nadal.

Enguany el dia oficial Blak Friday és el 29 de novembre, però com ja és habitual els comerços el començaran uns dies abans i l’acabaran uns dies després

Tot no és or

Però no és or tot el que rellueix als comerços. Per aquesta raó cal estar preparats perquè “el dia d’estalvi” no es torni en tot el contrari, un dia en què acabem gastant molts més diners dels que teníem pensats inicialment.

Per evitar-ho, avui compartiré amb vosaltres unes quantes claus que us ajudaran a treure el màxim profit d’aquest dia.

6 consells bàsics per al Black Friday

Elabora una llista. Uns quants dies abans, pren nota dels productes que de debò necessites i intenta cenyir-te a la llista. També és bona opció fer-ne una segona, amb coses que no necessitem realment, però que podríem comprar si trobem els articles a bon preu.

Revisa l’historial de preus dels productes. A la llista, juntament amb el nom dels articles, cal apuntar el preu habitual d’aquests productes. Perquè a vegades les ofertes no ho són tant.
 També heu de saber que hi ha diverses aplicacions per a mòbil que us ajuden a comparar els historials de preus.

Electrodomèstics i tecnologia. La tecnologia és una de las categories amb mes descomptes durant el Black Friday. Va bé tenir-ho en compte.

Productes d’ús habitual. 
Aprofita aquests dies per comprar al millor preu productes que fas servir habitualment (maquillatge, cremes, vi, electrodomèstics…).
Precisament la primera llista, la bona, ha d’estar plena d’aquests productes.

Regals de Nadal.
 Aprofita l’avinentesa per comprar regals de Nadal. Organitzat prèviament i pren nota de tot que puguis necessitar per a aquestes festes. Regals, per descomptat, però també decoració, vestits, etc.

Tens pensades unes vacances o escapada?
 Durant el Black Friday també hi ha molt bones ofertes, i si tens clar l’on i el quan, pots aprofitar per tancar una sortida ben interessant.

Ainhoa Martin
@ainhoamq

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s