Comença l’operació Gran Recapte d’Aliments

Com cada any, dels últims deu anys, el Banc d’Aliments de Barcelona fa una campanya de recollida d’aliments bàsics per colaborar amb les persones en situacions més vulnerables. La cita serà els propers dies 22 i 23 de novembre, arreu del país, sobretot a les grans ciutats.

L’objectiu és ajudar a que les persones més necessitades tinguin una dieta completa al final del dia. Per aquesta raó els organitzadors demanen en particular tres aliments bàsics per a una alimentació equilibrada: oli, llet i conserves de peix i verdures. Això per començar.

Un 3% més de pobres
En un moment on, segons les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya, la pobresa al nostre país ha pujat un 3% des de el gener, l’objectiu per a 2019 és que les donacions superin els quatre milions i mig de quilos en menjar, una meta que ja es va assolir en l’edició de l’any passat d’El Gran Recapte.

Es evident, que existeix una necessitat de prendre consciència de la situació actual. Cal solidaritzar-nos i no contribuir a que es desaprofitin i es llencin més aliments en bon estat. Per promoure aquesta participació, aquest any s’ha optat per canviar el format i apostat per una campanya comunicativa més desenfadada, on el reggaeton i el lema “Siguis qui siguis” són els protagonistes principals.

El missatge és clar. No fa falta anar a l’altre punta del món per ajudar a aquells que ho necessiten. Més informació sobre els punts de distribució a www.granrecapte.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s