El Centre de Sarrià aposta pel teatre amateur

FOTO_TEATREAMATEUR

S’obre el teló del Teatre de Sarrià. L’escenografia d’un bar acull una pintoresca galeria de personatges que durant els propers seixanta minuts farà que el públic s’endinsi en una caricaturesca comèdia que engrescarà amb molt d’humor una programació de Festa Major on el teatre ha estat un dels grans protagonistes.

El grup de teatre Bateguem, del Centre de Sarrià, ha pujat a un escenari que ens transporta a un bar situat davant d’un cementiri, on es donaran escenes en què els actors i actrius d’aquest jove grup de teatre demostraran la qualitat que pot arribar a tenir una obra de teatre amateur, amb la comèdia Bar Manolo, dirigida per Josep Torres.

Una platea quasi repleta amb moltes ganes de riure i gaudir del talent que hi ha al barri, evidencia la importància del projecte que es va iniciar fa tres anys al Centre Cultural de Sarrià, quan es va decidir apostar per la creació de diferents grups de teatre, obrint així un ventall de possibilitats a les generacions que conviuen al barri. Josep Torres, coordinador del bloc Teatregem del qual forma part aquest grup, assegura que “el teatre és una font de cultura, però també una oportunitat de millorar l’expressió personal de cadascú, per això creiem que és important obrir espais de llibertat que enriqueixin la persona i el seu entorn”.

Els Grups de teatre del Centre que ja estan en funcionament abasten diferents edats, des de teatre per a infants i joves, com grups de teatre per a adults. Una aposta que aquest any es pretén ampliar i potenciar de cara a la programació 2019/2020.

*Sandra Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s