Vespres amb molt d’estil a Croàcia

Croàcia és una tendència en si mateixa, com a país, com a destí. Les seves platges paradisíaques enamoren… Aquest estiu vaig organitzar al costat de les meves amigues el viatge més esperat. I em va encantar. By @ladonnainrosso_

 

Split

Primera parada Split. El centre no compta amb les millors platges, però el nucli històric és espectacular, amb el centre Antic Medieval, La Catedral de Sant Diomo… I molt d’ambient i restaurants on dinar o sopar fins al passeig del port.

Per a aquest dia calorós vaig escollir un vestit de flors molt femení i unes sandàlies bàsiques negres, còmodes per visitar tots els racons d’aquesta bonica ciutat.

D’illa en illa

Des del port, podeu agafar diferents ferris per visitar les illes. La meva recomanació és visitar Havar i Brac. A l’illa de Brac, teniu la coneguda Zlatni Rat, una platja paradisíaca acabada en punta, una dada a tenir en compte,. És ideal anar-hi en temporada baixa, perquè aquest és un lloc molt turístic. El poble de Bol és molt bonic i, a molt a prop hi ha el monestir de Bol, amb una platja cristal·lina i tranquil·la.

El meu outfit en aquesta ocasió van ser uns shorts de color cru, amb una samarreta bàsica, el detall va ser el collaret de petxines de la samarreta i unes sandàlies en to marró a joc amb el cinturó.

El paisatge és molt diferent a Havar, un poble pesquer, amb casetes i platges saltejades. Allà no hi trobareu les millors platges, però sí les millors vistes. Això sí, haureu de caminar una estoneta per arribar-hi. Però val molt la pena, perquè les vistes des del castell no tenen desperdici. I ja que heu arribat fins aquí, no us ho hauríeu de perdre.

Parc nacional

Una excursió que no podeu oblidar, és al parc nacional de Krka, un parc amb cascades on banyar-te. Hi trobareu un munt de localitzacions per a les vostres fotos: paisatges naturals, rius…

A més de banyador, per a l’excursió vaig escollir un vestit vermell de flors, que ressalta amb el verd del parc i unes esportives en to blanc bàsiques per als meus viatges.

Finalment vull parlar-vos de l’illa de Pac, una illa amb platges turqueses i tranquil·les. El poble de Novalja, és el més proper a la platja de Zrce, el lloc amb més ambient de tota Croàcia. Novalja és un poble petit on es troben tots els que volen gaudir de la festa que els proporciona la platja de Zrce.

Gema Ruíz Utiel
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s