Els veïns es rebel·len contra un club de fumadors

cannabis

La pressió veïnal ha impedit l’obertura del primer club cannàbic terapèutic de la ciutat al carrer Manuel de Falla, a Sarrià. Els veïns van descobrir que Rucal West havia llogat el número 5 per instal·lar-lo i es van rebel·lar. Cinc comunitats de veïns van sortir al carrer a protestar i van recollir signatures en contra. Finalment, Rucal West ha renunciat al contracte i buscarà una altra ubicació.

Un negoci en auge
Els clubs de fumadors, siguin o no explícitament de cànnabis, estan en auge. N’hi ha prou que algú llogui un local discret i s’hi instal·li. Molts veïns ni tan sols adverteixen gaire moviment entorn d’aquests clubs, que acostumen a ser molt discrets per evitar-se problemes legals. La diferència és que Rucal West pretenia ubicar un centre mèdic de teràpies medicinals amb cànnabis, un lloc on poder adquirir i consumir amb finalitats terapèutiques. Però els veïns no s’ho han cregut.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s