Ikea recupera el català a la seva pàgina web

08_STORAGE_IKEA
Després de les peticions que la Plataforma per la Llengua va fer a la multinacional, Ikea ha recuperat la versió catalana del seu web. També té en llengua catalana la retolació, l’atenció al client i el catàleg, però no en l’etiquetatge de la gran majoria de productes.

El mes d’abril la companyia sueca, amb seu social a Suïssa, va eliminar la versió catalana del seu web amb l’excusa d’una hipotètica renovació de l’espai. La Plataforma per la Llengua es va interessar per la qüestió i va reclamar que la gran distribuïdora de mobles tornés a comunicar-se en català. Com a conseqüència de les queixes rebudes la pàgina en català torna a funcionar i els usuaris poden informar-se i comprar virtualment en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s