Els feixistes terroritzen Sarrià

Els feixistes van tornar a convocar-se ahir a la Plaça Artós. Aquest cop han anat més enllà. No s’han conformat amb cridar consignes franquistes i agitar banderes preconstitucionals. Aquest cop han avançat fins a Balmes, amb la sorprenent complicitat de la policia, que els ha deixat trobar-se amb els antifeixistes, enlloc d’encapsular-los com es fa actualment. En el seu camí han apallissat un noi. De fet, els testimonis expliquen que els feixistes anaven clarament a la caça de “separatas”.

La policia no ha fet detencions però gràcies a la tasca d’alguns periodistes sabem que els prop de 200 feixistes venien d’arreu. N’han localitzat un de Premià i un altre de Badalona. Es evident que no tots són de Sarrià-Sant Gervasi. Però potser ha arribat el moment que deixin d’apropiar-se de la Plaça Artós i dels nostrs barris.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s