Un gran mercat per a nuvis a la Torre Bellesguard

The Wedding Market

No sabem bé si és una fira de bodes amb música o un festival de música amb vestits de boda. La cinquena edició de The Wedding Market obrirà les portes el cap de setmana del 26 i el 27 d’octubre en un empla´çament molt especial: la Torre Bellesguard. Dues jornades amb expositors, activitats i moltes novetats. I molta música.

A banda de les marques i dissenyadors que exposaran els seus vestits hi ha programades un seguit d’actuacions musicals i teatrals que amenitzaran la trobada. El dissabte 26: God Willing, Bóssalo, Yessemi, Jimmy Casanovas, Marta Trujillo, Marlai Acoustic, Maestro de Ceremonias Mágico, Tasha & Co. Dissabte 27 d’octubre: Tu Música events, Double Chick, Mágico, Jimmy Casanovas, Adlibitum, Auria Franch i Astrid Torrente. Destaquem especialment a Marta Trujillo, que va passar per les nostres pàgines com a futura promesa i que va ser la revelació de l’ultima entrega del concurs Oh happy Day de Tv3.

Tot el que cal per casar-se
A The Wedding Market trobareu tot els detalls que cal tancar per tenir una boda inoblidable. Només faltaran els nuvi, o la núvia, és clar. Lògicament s’hi veuran molts vestits, professionals i empreses del món de la bellesa, joies i aliances, flors, viatges de noces i animació. També hi haurà una bona representació de fotografia i vídeo, els responsables de conservar per sempre la boda en qüestió.

L’entrada costa 10 euros si l’adquiriu per mitjà de la pàgina oficial The Wedding Market.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s