Salvem els arbres de Cardenal Reig

bty

El projecte de construcció de la nova estació de metro Ernest Lluch preveu la instal·lació d’una reixa de ventilació, d’uns 4×3 metres, a la illeta del carrer Cardenal Reig i la carretera de Collblanc. Això suposarà la desaparició dels arbres que hi ha. Una pèrdua substancial tenint en compte que hi ha alternatives possibles, altres ubicacions per a la reixa que no implicarien desfer-se dels arbres.

Els veïns de la zona han consultat amb enginyers i ofereixen com a mínim dues alternatives, a les dues voreres limítrofes de la illeta, la del pàrquing i la més propera a l’Avinguda Xile. El 27 de juliol es va presentar una instància a Infraestructures de la Generalitat tot sol·icitant la modificació de la ubicació de la reixa i informant de les alternatives.

Particulars, associacions de veïns de Les Corts i la Federació d’Associació de Veïns de Les Corts, així com l’AMPA de l’escola Pau Romeva donen suport a la mesura i estan recollint signatures per aturar la mesura. Si passeu per la zona també veureu pancartes i cartell reclamant que l’ajuntament salvi els arbres de Cardenal Reig.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s