Feixistes ataquen el Teatre de Sarrià

IMG-20191016-WA0003

La matinada del 14 d’octubre el Teatre de Sarrià va patir l’atac d’uns feixistes, que van deixar pintades difamatòries i amenaçadores a la porta del local, al número 8 de Pare Miquel de Sarrià. El Centre de Sarrià ha fet la denúncia corresponent i hem d’esperar que la policia trobi algun sospitós. No hauria de ser difícil si tenim en compte que hi ha un grup habitual de descontrolats que campa per Sarrià de tant en tant, i que sempre es concentren a la Pl. Artós. Segur que les brigades d’informació els coneixen prou bé.

Si algú pensa que no n’hi ha per tant, hauria de recordar que uns feixistes ja van incendiar l’Ateneu de Sarrià, situat en un espai ocupat a les casetes de l’Hort de la Vila. Uns encaputxats van provocar un incendi i van deixar pintades amb missatges feixistes. Llavors, però, la policia no va ser capaç de trobar els responsables.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s