Cases trendy: estil africà i mobles reciclats

recycled chair made from plastic bottle

Residus plàstics transformats en mantes i coixins o catifes elaborades amb cotó reciclat són dues de les novetats que més han cridat l’atenció a la recent edició d’Expohogar, a Fira de Barcelona. I no són productes anecdòtics sinó mostres de la nova tendència: Eco-friendly.

Aquesta nova tendència marcarà aquesta tardor, i ben segur que tot l’any, perquè aposta pel reciclatge de materials per convertir-los en articles nous, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Així, és possible transformar ampolles de plàstic o mantes i reutilitzar el cotó de rebuig per elaborar nous productes tèxtils, com ara coixins o catifes.

Sabana africana

L’Eco-friendly compartirà protagonisme durant aquests mesos amb l’estil ètnic de la sabana africana, la calidesa dels tons orientals i el domini absolut del color morat en la decoració de la llar.

Si voleu estar al dia cal transformar les nostres sales en autèntics lodges africans, amb cistells enormes fets de vímet, canya o iute. També heu d’aconseguir reproduccions de girafes i elefants.

Aquest estil conviurà amb articles d’origen oriental, com baguls, caixes o gerros multicolors i grans coixins de color taronja i safrà.

Això sí, el gran protagonista serà el to morat, sobretot la combinat amb metall tenyit de negre, que li conferirà molta personalitat a làmpades, miralls i paraigüers.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s