L’Avinguda Tibidabo, el segon carrer més car

En el segon lloc del rànquing dels carrers més cars d’Espanya hi ha l’Avinguda Tibidabo. Allà es paga, de mitjana, prop de 6 milions d’euros per una casa.

La compra d’habitatge és el somni de molta gent. No obstant, a causa dels alts preus de l’habitatge dels últims anys, la majoria de gent opta pel lloguer. En alguns punts el preu mitjà de l’habitatge supera de llarg els sis milions d’euros. Els preus més alts es donen a Andalusia, Catalunya, la Comunitat de Madrid i les Balears, on hi ha els deu carrers més cars.

El carrer més exclusiu per comprar habitatge és una urbanització: Vedat Zagaleta, a Benahavis, Màlaga. És un dels recintes de major luxe a nivell continental. En aquest espai tan exclusiu de la Costa del Sol els propietaris demanen una mitjana de 6.758.961 euros.

En segon lloc se situa l’Avinguda del Tibidabo de Barcelona amb un preu mitjà de 5.858.750 euros. Li treu un lleuger avantatge al Pg. de la Marquesa Viuda d’Aldama, a la Moraleja de Madrid, amb 5.700.000 euros. El quart i cinquè lloc també l’ocupen dos carrers de la Moraleja, el Camino del Sur i el Camino Ancho, amb poc més de cinc milions de mitjana.

La cinquena posició torna a ser per Barcelona, amb l’Avinguda de Pedralbes i els seus 4.884.286 euros de mitjana, mentre que Marbella té la setena i vuitena posició amb el Carrer Mozart, amb un preu mitjà de 4.754.944 euros, i el Carrer Rossini, amb 4.715.026 euros.

La llista dels carrers més cars d’Espanya la tanca l’Avinguda Rocaferrera, situada a Sant Andreu de Llavaneres, amb 4,7 milions de mitjana i l’Avinguda Portals Vells de la vila de Calvià, a les Illes Balears, amb 4,69 milions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s