El caneló de fricandó de Marc Ribas

Fira Àpat acull del 5 al 6 d’octubre el bo i millor de la gastronomia catalana. A banda de reunir una selecció dels millors productes de proximitat els cuiners hi tindran un espai especial per mostrar les seves arts al gran públic. I un dels cuiner que passarà pels fogons de la fira, per fer el seu showcooking, serà precisament el padrí de la fira, en Marc Ribas.

Ens ha promès que cuinarà un plat molt especial: un caneló de fricandó. No us avancem gaires detalls, perquè la gràcia és veure’l en directe, i tastar-lo si és que ho deixa però li hem demanat un petit avenç: “Posarem una salsa que està entre la beixamel i una velouté amb avellana de Reus, ben torrada i ben fumada, per afegir-li sabor. Cuinarem d’una banda la salsa i després el farcit de rostits, i tota la resta“.

A banda de Ribas molts més cuiners participaran en la zona més gastronòmica de Fira Àpat. La gran cita és els dies 5, 6 i 7 d’octubre al Centre Comercial Les Arenes, a la plaça d’Espanya. Més informació a www.fira-apat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s