Els supermercats més barats de Sarrià, Sant Gervasi i Les Corts

A Barcelona hi ha una diferència de fins a 1.000 euros tot depenent de l’autoservei on fem la compra.

L’estalvi és la mare dels ous perquè quadrin els pressupostos familiars. Per això us serà molt útil saber quins són els supermercats més barats de la Zona Alta de Barcelona. Ho sabem gràcies a un informe de l’Organització de Consumidors Units, l’OCU, que ha elaborat una llista de productes bàsics i ha comparat quant costaria adquirir-la en cadascun dels autoserveis. L’objectiu: descobrir les grans diferències que hi ha. A Barcelona, per exemple, hi ha una diferència de fins a 1.063 euros tot depenent del supermercat que triem. Això sí, comprar més barat sovint exigeix canviar de barri.

Més compres

Segons l’Instituto Nacional de Estadística les llars espanyoles van gastar 29.871 euros de mitjana el 2018. Això suposa un 2,3% més que l’any anterior. I és el quart any consecutiu que les famílies augmenten el pressupost. Ara bé, encara seguim lluny del pressupost que teníem al 2008, que era de 32.000 euros.

La cadena més barata

Ja fa anys que Alcampo i Mercadona mantenen una lluita per esdevenir la cadena més assequible. Els valencians continuen guanyant la partida però perden pistonada. Dels catorze establiments més barats d’Espanya deu ja són propietat d’Alcampo.Consum es manté en bona posició, Bon preu guanya enters. Carrefour es descavalca amb una apujada de preus generalitzada durant el 2018.

Pujades i baixades

Al 2018 les cebes han pujat un 44%, les patates gairebé un 30% i el conill un 11%. També han pujat per sobre de l’IPC els preus del peix espasa i dels rotllos de paper de cuina de doble capa.

Quant als productes que han baixat de preu, destaca el llucet, les pomes golden, els kiwis, els maduixots, els carbassons i, el que més, l’oli d’oliva suau, que és un 27,5% més barat.

Sarrià-Sant Gervasi

Els supermercats més barats del districte són els següents:

 • Bonpreu (Av. Rep. Argentina, 238)
 • Caprabo (Moragas, 15)
 • Caprabo (Escipió, 22)
 • El Corte Inglés (Francesc Macià)
 • Jespac (Pl. Rosa Sabater,1)
 • Condislife (Prats de Molló, 2)
 • Condislife (Av. Rep. Argentina, 257)

Les Corts

Quant als autoserveis més barats de Les Corts:

 • Mercadona (Berlin, 38)
 • Consum (Av. Madrid, 166)
 • Carrefour Market (Berlin, 50)
 • Bon Preu (Gran Via Carles III, 59)
 • Caprabo amb Eroski (Illa Diagonal)

Els més barats de la ciutat

Ara bé, si de veritat voleu estalviar, haureu de fer uns quants quilòmetres. El rànquing dels autoserveis més barats l’encapçala l’Alcampo de Diagonal, 15, a l’Eixample dret. El segon és el Consum de Berruguete, 106, a la Vall d’Hebron. I el tercer lloc és per al Mercadona del carrer Aneto, 16, a Nou Barris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s