Festa Major al Teatre de Sarrià

 

Un any més, amb motiu de la Festa Major, el Centre i Teatre de Sarrià ha preparat un programa especial molt divers amb música, teatre, dansa i cinema. Segons la presidenta del Centre, Montserrat Morera, l’objectiu és “oferir als veïns i veïnes, tant del districte com de Barcelona, un espai de qualitat i solidari d’entrada lliure on les arts escèniques siguin les protagonistes”.

Música i dansa
Pel que fa a música i dansa, el teatre comptarà amb dues actuacions molt suggeridores. En la trobada de corals es podran escoltar no només algun dels grups de l’Orfeó Sarrianenc, si no també les corals Terpsícore de Sant Quintí de Mediona i la Coral Turó del Vent de Llinars del Vallès. A més a més, el prestigiós cor de Cambra Dyapason interpretarà cançons catalanes i sardanes acompanyades i ballades per l’Esbart Sarrià.

Teatre i cinema
Dos grups de teatre del Centre, Teatregem i La Bambolina Negra, posaran en escena les darreres estrenes, amb molt d’humor i una vessant solidària gràcies a la participació de la fundació Talita.

Els amants del cinema també podran gaudir de la nova programació del Cineclub, on es tractaran temes com la diversitat, ajudats per la Fundació Auxília.
Un programa que vindrà acompanyat de l’exposició “Aureli Capmany: La dansa i l’esbart català de dansaires”, que omplirà les instal·lacions del centre de l’1 al 31 d’octubre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s