7 viatges perfectes per a la tardor

Qui pensi que només es pot viatjar a l’estiu està ben equivocat. La tardor és un excel·lent moment per fer aquella escapada que fa temps que desitgem fer. Els preus són més baixos i el temps acostuma a ser molt més agradable a partir del setembre. Aquestes són algunes de les destinacions més recomanades per escapar-se aquesta tardor.

Escapada a Paris
Beure una copa de vi amb un bon formatge francès abans de passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat, tot gaudint dels colors de la tardor i les bones temperatures és dels millors plans que es poden fer a París en aquesta època. A banda d’això també és recomanable veure la Torre Eiffel, el Museu del Louvre, la Catedral de Notre Dame i l’Arc de Triomf com a emblemes principals de la capital francesa.

Llac de Como
Un dels millors opcions per viatjar per Europa és el Llac de Como, a Itàlia. Lluny de la calor sufocant de l’estiu i de la temporada alta del turisme, en aquesta època de l’any podreu gaudir amb tranquil·litat dels colors ocres de la tardor a la gran vegetació del voltant del llac. Una bona manera de conèixer-lo és agafant un vol barat a Milà i llogar un cotxe.

Ruta de les Kasbahs
La tardor és un fantàstic moment per viatjar al Marroc. Les temperatures són més suaus i malgrat que els dies són més curts podem fer una bona ruta pel país. Per fer la ruta de les Kasbahs es pot volar a la turística Marràqueix i després de passar uns dies a la ciutat, llogar un cotxe i creuar la serralada de l’Atles en direcció a la kasbah més famosa del Marroc: Ait Ben Haddou a Ouarzazate. Si disposeu de més temps, podeu seguir fent la ruta de les Mil Kasbahs, una ruta plena de paisatges increïbles, esquitxada de fortaleses de tova, fins al desert de Merzouga.

La Toscana
Un dels majors avantatges de visitar La Toscana durant la tardor és evitar les aglomeracions turístiques que es produeixen en aquesta destinació durant l’estiu, així com la intensa calor. A més, és la temporada perfecta per gaudir de la gastronomia italiana en la seva màxima esplendor, gràcies a la varietat de productes que poden trobar-se únicament durant aquesta temporada, com les tòfones negres i blanques, així com altres bolets.

Porto
Els seus sostres de color vermell, que fan contrast amb la llum de tardor, són ideals per acompanyar inoblidables passejades a l’aire lliure durant la tardor. Entre els destins imprescindibles per visitar es troben la Plaça de la Llibertat, el barri de la Ribeira i l’estació de trens de San Bento, a més dels típics cellers en els quals degustar el deliciós vi de Porto, entre altres plats típics de la cuina portuguesa

Museus de Brussel·les
És l’única època de l’any en què els cinc museus més importants de la ciutat belga estan oberts fins a mitjanit. És també l’època en la que Brussel·les rendeix tribut al disseny i cobra vida amb l’arribada de dissenyadors belgues i internacionals que envaeixen els seus carrers amb motiu del Brusels Design September. A la capital belga es respira cultura pels quatre costats.

Bosc de Dean
El de Dean és un dels boscos més fascinants de la Gran Bretanya, a més d’un dels més antics. Aquest parc vorejat pels rius Severn i Wye i la ciutat de Gloucester a la tardor es converteix en una explosió de color. Les fulles dels majestuosos roures, faigs i làrixs es tornen daurades i rogenques i els fruits silvestres fan la seva primera aparició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s