Nit de recerca sobre salut a la Vil.la Urània

vilaurania

Entre el 27 i el 28 de setembre la Vil·la Urània (Saragossa, 29) acull la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment dedicat a la divulgació que se celebra cada any en més de 30 països d’Europa.

Nous antitumorals
Poden els anticossos d’alguns animals, com l’alpaca ajudar a desenvolupar tractaments més eficaços i menys tòxics contra el càncer? A càrrec de Salvador Guardiola, de l’IRB Barcelona. Divendres, 27 de setembre, a les 17.30 h.

Microxerrades
Tastets interesantíssims sobre Cotxes del futur, física de la complexitat, noves tecnologies en recerca, estratègies terapèutiques… Divendres, 27 de setembre, a les 18 h

Espanya i Xina
La Xina sembla un país remot i una cultura llunyana. Però sabíeu que Espanya i la Xina han estat connectats des del segle XIX? Amb Carles Prado i David Martínez-Robles, de la UOC. Divendres, 27 de setembre, a les 19 h.

Prevenint l’Alzheimer
Una xerrada divulgativa on es parlarà de l’Alzheimer, però sobretot d’una nova tècnica en el camp de la ressonància magnètica experimental per trobar-lo abans no aparegui Amb Xavier López Gil, de la Plataforma d’imatge experimental de l’IDIBAPS. 28 de setembre, a les 11.15 h

Aventura científica
A través del joc, els participants hauran d’assolir un gran repte… Fer un descobriment científic. En col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica. Dissabte, 28 de setembre, a les 12 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s