L’Espai Barça depèn de Goldman sachs, i dels socis

121-v12

Les obres de l’Espai Barça ja estan en marxa però el finançament encara no està gaire clar. De fet, el Barça està preparant una assemblea extraordinària, que tindria lloc a finals d’any, perquè els socis aprovin els canvis en el model de finançament.
El principal motiu dels canvis, segons informa El Mundo Deportivo, és l’augment del pressupost inicial, de 639 milions d’euros fins als 685.

Un crèdit a Goldman Sachs
La idea inicial del club era repartir el cost en tres partides de 200 milions cadascuna: els famosos title rights (un nom comercial per al Camp Nou), un crèdit i la pròpia activitat ordinària. No obstant, l’augment del pressupost i les dificultats per aconseguir ingressos en forma de traspàs, per no parlar del fracàs alhora de contenir la massa salarial, tot això ha motivat un canvi de direcció.

En aquesta assemblea extraordinària, que tindrà lloc el 10 de novembre o el 7 de desembre, el club demanarà l’aprovació un préstec directe a la inversora Goldman Sachs, sense bancs pel mig. Aquesta entitat estaria disposada a prestar els diners a canvi d’un percentatge dels beneficis que generi l’Espai Barça durant els propers 25 anys. Poca cosa, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s