Els castellers ja tenen GIFs a Instagram

Si sou fans dels populars GIFs i dels castells ara ja podeu unir les dues passions, gràcies a la colla castellera de de Sarrià, que ha creat la primera col·lecció de GIFs de temàtica castellera per a Instagram.

gifs_castellers_sarria

La iniciativa neix amb una doble vocació: d’entrada actualitzar i expandir el fet casteller a nous formats digitals; i d’altra banda, utilitzar el català en un entorn digital on no hi ha massa contingut en aquesta llengua.

L’eina està oberta a l’ús de tothom des de la funció “Històries” d’Instagram i buscant allí la paraula castells o “human towers”. 

En els primers GIFs que sortiran a la llum hi apareixen paraules com: Amunt; Força, Equilibri, Valor i Seny; i d’altres típiques del món casteller o de promoció interna de la colla impulsora. Tot i això, la comissió de disseny de la colla sarrianenca està treballant per oferir-ne més durant els propers mesos.

Per si no controleu gaire aquest tema us han preparat un tutorial per aprendre a fer servir els gifs castellers.

La diada de La Mercè, el dia 22 a les 12 a la Pl. Sant Jaume, serà la primera en què es podrà gaudir d’aquest recurs que ofereix la famosa xarxa social. I precisament hi podreu veure en acció als Castellers de Sarrià.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s