Després dels viatges sorpresa arriben els sopars sorpresa

eatkube

El món de les startups està revolucionant el dia a dia de molts de nosaltres. Aquesta vegada FlyKube, startup catalana de viatges sorpresa, torna a sorprendre al consumidor, aquest cop amb EatKube. Es tracta d’una experiència gastronòmica que ofereix un dinar o sopar sorpresa en un restaurant fins a dues hores abans de la reserva.

Sopar sorpresa
Aquesta novetat inclou tres tipus d’experiències: #happy, #wow i #classy, on els comensals poden gaudir des d’un restaurant sorpresa que no descobriran fins a dues hores abans, quan el client rep un WhatsApp amb el restaurant que li ha tocat anar.

A més, per aquells que són intolerants a algun aliment en particular, es pot indicar a l’hora de realitzar les reserva i els restaurants prepararan un menú d’acord amb el client.

Tres plans
En primer lloc, el paquet #happy inclou una sèrie de restaurants recomanats per l’staff de EatKube, amb un preu a partir dels 19,90 euros per persona. En segon lloc,  el paquet #wow, ideal per a un pla d’amic, o per a una primera cita. Es tracta d’una experiència sorpresa en un dels restaurants o bistrós més entranyables de la ciutat, des de 29,90 euros per persona.

Finalment, el paquet #classy, pensat per a ocasions especials. Des de 49,90 euros per persona, on les personalitats podran gaudir de cuina Creativa, Basca, Italiana, Japonesa, Graellada o de Peix i Marisc.

No deixa de ser un sopar romàntic com tants altres, però aquest inclou l’ingredient sorpresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s