1 de cada 5 parelles s’ha plantejat trencar durant les vacances

board-1820678_1920

Les vacances serveixen per desconnectar del dia a dia i fer balanç del curs passat. Però de vegades també marquen un punt d’inflexió. Segons una enquesta del cercador de vols i hotels Jetcost.es, una de cada cinc parelles pren la decisió de divorciar-se o acabar la seva relació després de les vacances d’estiu. Altres opten per provar noves experiències sexuals o tenir una aventura, deixar la feina, canviar de casa o comprar-se una mascota.

L’enquesta s’ha realitzat com a part d’un estudi sobre les experiències dels ciutadans espanyols durant les vacances. S’han entrevistat 1.000 persones majors de 18 anys casats o amb parella, i que hagin passat com a mínim una setmana de vacances en els últims 12 mesos.

A tots els enquestats se’ls ha preguntat si han considerat la possibilitat de “canviar les seves vides” i un 73% ha respost que sí. A continuació se’ls ha demanat quina decisió han pres que afecti al seu futur més pròxim. Aquestes han sigut les respostes més comunes:

  • Deixar la feina: 24%
  • Trencar la relació: 20%
  • Posar-se en forma: 19%
  • Tenir fills: 18%
  • Comprar una mascota: 15%
  • Muntar un negoci: 14%
  • Canviar-me de casa: 12%
  • Provar noves experiències sexuals: 10%
  • Perseguir un somni oblidat (escriure,cantar): 9%
  • Tenir una aventura: 8%.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s