Activitats per a famílies i nadons al barri de Galvany, a Can Castelló

Fa un any que el Centre Cívic Can Castelló va engegar l’activitat Famílies i Nadons amb l’objectiu de donar suport en la criança a les famílies del barri amb infants de 0 a 3 anys.

En aquest espai es tenen compte les necessitats i interessos de cada família i es programen activitats i formacions adequades, com ara formació en primers auxilis per a nadons, espais de cures emocionals per als adults, informació sobre l’alletament… Cada grup és diferent i el ritme i les temàtiques es construeixen entre tots i totes. L’Imma, l’educadora, acompanya en tot moment en aquest procés.

L’experiència ha estat molt positiva i ha tingut molt bona acollida, tanta, que aquest juliol 2018 van preparar l’activitat Jocs al Jardí. Van crear un espai ple de jocs per infants de 1 a 3 anys als jardins de Can Castelló per a que les famílies del barri es coneguessin i interactuessin en un món de descoberta per als seus petits i petites.

D’aquesta manera l’equip de Can Castelló s’ha compromès amb aquest nou projecte, i de cara aquest nou curs 19-20 ha ampliat la programació d’activitats i tallers per a famílies. Hi trobareu activitats per a famílies i nadons, espectacles familiar, i més.

Les famílies valoren positivament aquests espais, sobretot per la proximitat. Això sí, demanen, com és natural, que s’ampliïn els horaris i l’oferta d’activitats.

Més informació a www.bit.ly/AFamiliars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s