Maques i estiloses amb més de 40

Tenir 40 anys no vol dir que hagis de deixar el teu estil de costat ni deixar de veure’t tan sexy com sempre. Per això vull compartir amb vosaltres algunes idees perquè sempre estigueu increïbles. By Ainhoa Martin

Tingues en compte la forma del teu cos
A l’hora de triar un look, no us fixeu exclusivament en les noves tendències. En primer lloc, perquè ja sabem que les modes són passatgeres. I, després, perquè no sempre ens queden prou bé, tant se val l’edat que tinguem. Cal que triem tendències que ens afavoreixin i hem de deixar de costat les que no.

Les faldilles, a la teva mida
És de sentit comú. Si tens les cames boniques, ensenya-les. Ara bé, si amb els anys s’han omplert de varius o si pateixes cel·lulitis, tria faldilles més llargues. Dissimula aquests defectes i posa el focus d’atenció en els punts forts del teu cos.

Ulleres afavoridores i amb un plus d’estil
Jo sóc molt fan de les ulleres de sol. Sempre aporten un punt d’estil i sofisticació a qualsevol look. Per això les porto tant a l’hivern com a l’estiu. A més de cuidar els meus ulls, són un comodí per a qualsevol outfit.

Sabates modernes i de qualitat
Inverteix en sabates. Són un element capaç d’arruinar un look, o de posar-lo al High Top . Com les bosses. Però, a banda d’un complement de moda, un calçat de qualitat és primordial per a la salut dels nostres peus. Unes sabates boniques però inadequades poden causar problemes de circulació, deformació òssia i fatiga.

Porta texans per a adults
És molt important que estiguin ben tallats, amb estil però no es passin de moderns. I si vols dissimular cosetes del teu cos, que siguin foscos. El més important és que s’hagin fet amb un patró per a persones adultes, no per a nenes de 15 anys. Encara que tinguis la talla , no tenim el mateix cos als 40 que als 15. Per començar, busca’ls fora de les botigues d’adolescents.

Posa’t límits quant a les joies
Fes servir les joies o la bijuteria amb mesura. No et carreguis excessivament d’elements perquè l’excés aporta anys de més al look.

Una mica de color queda molt bé
Un mocador, una camisa, unes arracades, jaqueta o un abric ben bonic, són complements excel·lents. Tria’ls en colors vistosos

Roba interior? La millor possible
La roba interior canvia molt l’efecte del que portes per fora. És fàcil trobar roba interior que ens ajudi a lluir millor i dissimular alguna coseta que no ens agradi.

Inspira’t!
Quan parlem de xarxes socials, imaginem a milers de joves de tot el món lluint i descobrint les noves tendències. Però, que passa quan passem d’una certa edat? Doncs que podem seguir tan o mes maques que amb 20 i 30. No em creus? Aquí et deixo uns exemples de dones que no són unes jovenetes, ni falta que els fa! Demostren que l’estil és per a totes i per sempre. I si no les segueixes et recomano que ho facis.

Ainhoa Martin
@ainhoamq

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s