Barcelona, Londres, París i Roma els destins més populars

A banda dels estils europeus més clàssics, guanyen pes els viatges més llunyans: a Tòquio o Hong Kong.

street-3401918_1920

Milers de persones es preparen per fer les maletes i visitar noves destinacions amb la família i els amics. Si encara no teniu escollit el destí pareu atenció als més populars a la plataforma Tripadvisor. Destaquen especialment Barcelona, Londres, París i Roma.

Londres
Les joies de la corona, el palau de Buckingham o el mercat de Camden són dels grans al·licients que té la capital britànica. Els amants de la cultura acudeixen a la Tate Modern i la Royal Opera House; els de la moda gaudeixen amb les botigues d’Oxford Street; per als gourmets, un deliciós cream tea a Harrods.

París
Passejar per París a la nit i veure els carrers de la ciutat plens de llum i de músics davant les terrasses dels bars és una de les millors sensacions que hi ha. El riu Sena, la Torre Eiffel, l’Arc de Triomf, el Museu de Louvre i la catedral de Notre Dame són les principals atraccions de la ciutat.

Roma
Tirar una moneda a la Fontana di Trevi, gaudir de les vistes que ofereix el Panteó i el Coliseu, menjar pizza i pasta després d’una tarda de compres a Campo de’ Fiori o Via Veneto són algunes de les activitats preferides per als que visiten aquesta ciutat.

Tòquio
La tradició es creua amb la cultura pop a Tòquio, on es poden venerar els antics temples abans d’anar de festa a un bar de karaoke. Són molts els que assisteixen a la subhasta del peix al mercat de Toyosu i, després, es refresquen amb un passeig sota els cirerers que voregen el riu Sumida. És recomanable passejar pels jardins de l’est del Palau Imperial i anar al Japó al Museu Edo-Tòquio.

Lisboa
El Museu de la marina és perfecte per anar amb família, mentre que la Casa-Museu Dr. Anastacio Gonçalves és una meravella artística. El Monestir dels Jerònims i la Torre de Belém reflexen la impressionant arquitectura de Lisboa.

Praga
Praga, amb el seu encant bohemi i trets propis d’un conte de fades, és la destinació perfecta per als estiuejants que estiguin cansats de platja i busquin una mica de cultura.

Hong Kong
Els dim sum, les illes flotants i un horitzó únic són només alguns dels trets únics de Hong Kong. No es pot anar a aquesta ciutat sense visitar el poble de Ngong Ping i pujar amb tramvia fins a dalt del pic Victòria. Les roques i suaus turons de Nan Lian Garden aporten pau interior, igual que una tassa de te en un cafè Stanley. Un altre indret obligatori per veure és el temple Chi Lin, un complex budista ple de serenitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s