Mai no oblidaràs Kieslowski

the-double-life-of-veronique-streets

Si el cinema de Krzysztof Kieslowski segueix viu, es deu en gran part al seu rigor moral i estètic. Kieslowski es va formar com a documentalista i volia que les seves imatges servissin per comprendre la realitat i ajudar a millorar-la. Aquest estiu la Filmoteca de Catalunya revisa la seva filmografia al cicle No oblidaràs, tot recuperant algunes de les seves obres d’art més impactants: La double vie de Verónique o la trilogía dels colors, Bleu, Blanc, Vermell. Paral·lelament al cicle, la Filmoteca també ofereix una exposició sobre l’obra del director.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s