25 propostes d’estiu: Festival Masimas

jamboree-marti-serra2

Hi ha poques experiències més gratificants a l’estiu que viure de primera mà el San Miguel MAS I MAS Festival. Aquest festival, nascut a la ciutat i enfocat en el jazz, ha anat ampliant la seva oferta des de la seva inauguració. En l’edició d’enguany, que se celebrarà entre el 30 de juliol i el 31 d’agost93 propostes sonaran repartides en 8 espais de la ciutat: Teatre Coliseum, Poble Espanyol, Jamboree, Tarantos, Moog, Terrassa San Miguel Festes de Gràcia, plaça Reial, Glaciar.

Obrirà el festival al Teatre Coliseum I’m a Soul Woman, un tribut a les grans veus de la història del soul, i Hypnotic Brass Ensemble, una torrencial banda de metalls procedent de Chicago amb artistes de gran reconeixement intercional com ara Jean ToussaintCarla Cook Perico Sambeat, que  actuaran al Jamboree durant la primera setmana d’agost, coincidint amb la seva participació en el seminari de jazz que organitza la Global Music Foundation a Barcelona. Per segon any consecutiu, San Miguel Mas i Mas Festival acollirà part de l’activitat d’aquesta important fundació amb seu a Londres.

Al llarg de la seva història el festival ha ofert grans concerts de jazz, blues, soul & funk, i espectacles de flamenc i sessions de música electrònica. A més, any rere any ha inclòs nous espais emblemàtics de Barcelona organitzant concerts a Gran Teatre del Liceu, Teatre Victòria, la Pedrera, l’Auditori, la plaça Reial, al Palau de la Música o el Teatre Grec. Aquest estiu serà la cava de la plaça Reial que es convertirà en el lloc idíl·lic per descobrir el jazz, el soul, el funk o el blues dels pròxims temps, amb joves talents del país i de la resta del món, però amb músics amb una llarga i exitosa trajectòria.

Per la seva banda, Essència Flamenca amb la bailaora Olga Llorente, durant la primera quinzena del certamen, i l’art del també ballarí el Yiyo, durant la segona, ompliran de duende la sala Tarantos. Per la seva banda, el Moog tornarà a proposar-nos la millor electrònica que es pugui escoltar a la ciutat. Els millors DJ seran precisament els encarregats de posar la música en la festa que clourà al San Miguel Mas i Mas Festival’19 al Poble Espanyol.

A més, en aquesta en l’edició d’aquest 2019, hi haurà nous escenaris de certament que trauran el millor de la ciutat de Barcelona. Parlem del  Poble Espanyol, la plaça Reial, amb 10 concerts a l’aire lliure, el bar Glaciar, amb diferents jam session, i la Terrassa San Miguel, en el marc de la Festa Major de Gràcia.

Un estil de música variat i ple de novetats sonaran a Barcelona durant tot l’agost i part del juliol per fer vibrar a tots aquelles i aquelles que decideixen passar una bona estona escoltant bona música i prenent alguna cosa amb els amics sota el cel nocturn barceloní.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s