3 de cada 10 persones menteixen sobre les vacances

workplace-1245776_1920

Aquests dies, a la feina, un tema clàssic és quèfarem durant les vacances. També entre amics i coneguts, o fins i tots entre els veïns. Doncs bé, heu de saber que tres de cada deu persones, més o menys, menteixen sobre el lloc on realment passaran o han passat les vacances. Segons ha comprovat el buscador de vols i hotels Jetcost, un 34% dels espanyols diuen mentides per presumir davant dels altres. Us expliquem alguns detalls més d’aquestes dades

Destins ficticis
Inicialment, a tots els enquestats se’ls va preguntar si havien mentit o exagerat algun aspecte de les seves vacances, i el 68% va contestar que sí. Entre els aspectes que més havien mentit destaca el temps (37%), la destinació (34%), la qualitat de l’allotjament (28%), la quantitat d’alcohol consumit (26%), la quantitat de diners gastats (23%) i la quantitat de visites culturals realitzades (20%).

Al preguntar als enquestats per què havien mentit sobre el lloc on havien anat de vacances destaquen aquestes respostes: perquè s’avergonyien del lloc real on havien passat les vacances (35%), per impressionar (32%), perquè no havien anat enlloc (15%) i per estar a l’alçada de la resta (12%). Un 10% d’ells, fins i tot havia arribat a publicar fotos falses a les xarxes socials. Pel que fa als resultats a nivell europeu, l’estudi afirma que els espanyols som els que més mentim en algun aspecte de les nostres vacances (68%), seguits dels italians (65%), dels portuguesos (60%), dels britànics (58%), dels francesos (47%) i finalment dels alemanys (45%).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s