Més d’un milió pateixen clàusules abusives

Segons dades de l’associació de consumidors bancaris AICEC- ADICAE a Catalunya hi ha 1.100.000 afectats per les abusives de despeses de formalització d’hipoteques. És la comunitat amb més afectats juntament amb Andalusia. L’entitat fa una crida als afectats per a què reclamin totes les seves despeses hipotecàries. De fet, l’organisme ja ha interposat 110 demandes, de les quals 41 s’han admès a tràmit.

AICEC-ADICAE denuncia que la pràctica totalitat dels bancs encara mantenen en les seves escriptures de préstec hipotecari clàusules abusives que imposen totes les despeses de formalització de la hipoteca al consumidor. Per a més inri, tot i les demandes presentades, les entitats bancàries segueixen posant pals a les rodes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s