8 consells per evitar cops de calor

Aquest estiu estem batent rècords de calor i això té un impacte negatiu a la població. Daikin, la companyia especialitzada en el sector de la climatització assegura que un 20% de la població ha patit, en algun moment de la seva vida, un cop de calor.

Per evitar aquest tipus de malalties és important seguir recomanacions com tenir cura de la hidratació, no oblidar la protecció solar i evitar l’exposició directa al sol durant les hores de més calor. Aquests consells es tornen encara més importants en el cas d’estar realitzant exercici físic. I és que un 75% afirma seguir realitzant exercici durant els mesos d’estiu. Per evitar cops de calor durant la pràctica d’exercici físic a l’estiu, us oferim vuit consells per fer esport a l’aire lliure durant aquests mesos estiuencs:

  1. Tenir cura de la hidratació: És imprescindible beure aigua durant la pràctica de qualsevol activitat física que es desenvolupi durant més de 15 minuts.
  2. Vigilar la temperatura de les begudes: Si l’aigua que anem a beure durant la pràctica d’esport està massa freda podria ser contraproduent, provocant fins i tot diarrea i / o vòmits.
  3. Escollir el moment adequat del dia per fer esport: El més aconsellable és realitzar l’activitat física a primera hora o a última hora del dia.
  4. Escollir bé la vestimenta: ha de protegir-nos de la radiació solar i ser lleugera.
  5. Vigilar l’alimentació: És fonamental fer àpats lleugers que aportin molta aigua com poden ser amanides, fruita, verdures o sucs.
  6. Utilitzar protecció solar: El més recomanable és usar protecció solar 50+ i ulleres de sol.
  7. Hidratar-se després de l’exercici: És important hidratar-se després de fer esport amb begudes energètiques, preferentment.
  8. Ser conscient de les altes temperatures: Buscar l’ombra i evitar riscos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s