Volen construir una piràmide a Barcelona

L’empresari, actor i productor egipci Mohamed Aly ha presentat un projecte sorprenent per crear un vincle entre Àfrica i Europa. Vol recuperar l’antiga Central Tèrmica de Fecsa a Sant Adrià de Besòs, les famoses Tres Xemeneies que veieu a l’horitzó, i crear una piràmide de cristall, a l’estil de la del Museu Louvre de Paris. A dins s’hi ubicaria un espai universitari dedicat al mediterrani. El projecte serà presentat en breu a la Generalitat i al Consorci del Besòs i comptaria amb finançament privat. Actualment aquestes entitats i els ajuntaments implicats estan treballant conjuntament en una pla urbanístic per transformar tot l’entorn, que passa per fer habitatges i atraure empreses i inversors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s