Trucs per lligar amb evidència científica

a-couple-of-1694334_1920

 1. Cal ser divertit
  Segons una detallada investigació del científic francès Nicolas Gueguen, expert enconducta, semblar divertités el més efectiu, perals homes. Hi ha un 43% de possibilitats que la noia acabi donant el seu número de telèfon a un home que sembli realment divertit.
 2. Porta una guitarra
  Semblar un músic també funciona amb les noies, segons explica Gueguen. I diem semblar perquè francès,que és un investigadorseriós però molt de la broma,és el primer en reconèixer que en principi n’hi ha prou de carregar una guitarra acústica per fer el primer acostament. Ja veurem què passa quan us toqui fer-la sonar però és una cosa que podeu discutir durant la primera cita íntima.
 3. Sigues sensible
  No funciona sempre ni amb totes les noies però de partida heu de saber que el 24% són receptives si us veuen amb un pom de flors a les mans,per exemple. Com passa amb la guitarra, tampoc no cal que les flors siguin pera la noia en concret. N’hi ha prou que les aneu passejant amunt i avall fins que algú es fixi en vosaltres.
 4. Un gos és la clau
  Si el gos ja és un bon amic vostre encara ho serà més després de saber què li va passara un dels col·laboradors de Gueguen. Aquest jove de 20 anys va sortir al carreramb un gos i es va dedicar a llançar floretes elegants a les noies de 18 a 25 anys, floretes del tipus “Només volia dir-teque ets molt maca. Aquesta tarda treballo però m’agradaria trucar-te i que anéssim a fer una copa algun dia”. Doncs bé, acompanyat del gos, el 28% de les més de 100noies consultades va donar-li el telèfon. En canvi sense el gos només un 9,8 % ho va fer.La funció socio-afectiva del gos en qüestió, un mongrel de pèl negre, en el cas de l’investigador, és molt evident.
 5. No siguis amable
  És una cosa que molts homes no acaben d’entendre. Gueguen va enviar un dels seus col·laboradors al carrer amb la missió d’ajudar les noies,per exemple, a trobar una adreça. Després de l’ajuda s’interessava i els hi demanava el telèfon. Però només un 15%va entrar en el joc. I és que elles, al cap i a la fi, només volien trobar una adreça.
 6. Tant se val si ets lleig
  Un estudi publicat a la revista Gender Issues revela que les dones no rebutgen directamentals homes lletjos, si els troben altres virtuts. Ara bé, els lletjos sí que penalitzen més en cas que es portin malament. Això vol dir que les dones sempre seran més tolerants amb un home atractiu però la primera aparença no és definitiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s