Tres looks estiuencs per descobrir la Costa Brava

Les vacances són a tocar i no podem esperar a fer les maletes per al gran destí. Però el temps no passa més de pressa, per molt que ho necessitem. Així que, enlloc de seure i esperar que arribin les vacances, el millor és aprofitar els caps de setmana per fer escapades puntuals per Catalunya.

Roses i Cadaqués
Tenia moltes ganes de visitar Cadaqués, un poble preciós a la Costa Brava. I vam decidir aprofitar un d’aquests caps de setmana de juliol per anar a Roses i Cadaqués. Un bon tastet de la Costa Brava. Fem un repàs, doncs, a les coses que més em van impressionar. I us proposo tres looks apropiats i molt afavoridors per lluir a la Costa Brava o a qualsevol localitat costera.

Vespre fresc a Roses
Per mi és molt important anar còmoda i, com que sóc una mica fredolica, per passejar al vespre per Roses vaig triar un look amb una faldilla en to beix, una camisa amb motius d’animals i unes sandàlies en to marró.

ladonnainrosso2

Un look molt de Cadaqués
El segon conjunt, el vaig preparar especialment per a Cadaqués, un poble amb barquetes, en el qual destaca especialment el blanc de les cases i el blau del mar. Com que m’agraden molt les faldilles vaig escollir una faldilla texana blanca amb ganxet i una brusa de ganxet del mateix color, molt en tendència. Un outfit tot blanc amb les sandàlies a joc.

ladonnainrosso1.jpg

L’hora de les flors
El tercer look, per estar fresqueta després de dinar, és un vestit de flors en tons blaus. M’encanten aquest tipus de vestits, que s’ajusten a la cintura i després s’obren. Són lleugers i afavoreixen a les noies que tenen malucs. De calçat vaig seguir amb les meves sandàlies blanques.

ladonnainrosso3.jpg

La casa de Salvador Dalí
Des de qualsevol punt alt de la ciutat podeu veure unes vistes increïbles del poble. A més la casa de Dalí es troba a tocar, a Port Lligat. És una visita imprescindible per descobrir com van inspirar-lo els paisatges de Cadaqués per algunes de les seves obres més personals. De passada, també podem descobrir algunes de les seves excentricitats, només aptes per a un geni de la seva alçada. I ara, aquí em teniu, tramant algun pla meravellós per al proper cap de setmana. Recordeu que no cal anar gaire lluny. Molt a prop tenim llocs ben bonics on gaudir i lliurar-nos, durant unes hores, d’aquest calorós estiu a la ciutat.

Gema Ruíz Utiel
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s