Imprescindibles de les Rebaixes, by @carlapagespetit

És temporada d’estiu i temporada de rebaixes. Però entre tanta oferta és fàcil perdre’s. Per això avui us ensenyo algunes  peces que m’he comprat i que són les que marcaran tendència aquest estiu. By @carlapagespetit

Mix and Match
Definitivament, aquesta és latendència d’aquest estiu, pelque fa a complements. Elscollarets daurats són el mustd’aquesta temporada, però noportar-ne un de sol… Commés collarets et posis, millor.Sense passar-se, és clar!.Combinar les cadenes i elspenjolls és la nova moda. Eltruc està en saber barrejarles mides i les formes. Tambépots afegir-hi alguna cadenade pedretes petites, que aportinun toc de color.Ara bé, el consell definitiués que n’hi hagi algun ambuna inicial. Aquesta tendènciaporta triomfant des de famesos, i és ideal.

IMG-20190704-WA0000

Cordes a les sandàlies
Nomadic State of mind va petar-ho l’any passat. Les xarxes socials anaven plenes d’aquestes sandàlies. Van crear una tendència que va agradar de seguida a tothom. Tant és així, que aquest estiu han arribat a les botigues totes les versions possibles de les seves sabates: amb taló, plataforma i en diversos colors. Són unes sandàlies originals que aporten molta naturalitatals looks d’estiu. Una aposta segura! Què més volem? Per acabar-ho d’adobar, combinen perfectament amb lesbosses i cinturons de ràfia!

IMG-20190704-WA0001

Els cinturons de ràfia
L’estiu passat ja es van popularitzar les bosses de mà de ràfia, així que era d’esperar que aquest any la tendència continués. El que potser no ens esperàvem tants era que fossin tendència els cinturons d’aquest material. I és que, ben mirat, és una forma molt senzilla de donar un toc característica qualsevol look. I, amés a més, molt estiuenc. Sobretot el podeu fer servir en vestits. Proveu de combinar-lo amb un de color blanc, i veureu quin conjunt més eivissenc que aconseguiràs!

IMG-20190704-WA0002

Samarretes amb nusos
Hem de ser sincers: al’estiu costa molt trobar una samarreta fresca, que combini amb tot i que, a més a més, doni un toc especial als nostres looks. Però aquesta temporada estem de sort, les samarretes, tops, camises i camisetes amb nusos que han conquerit les botigues. Pot semblar una ximpleria, però és un detall que dóna molta vida. I el millor de tot. Si no en trobem cap durant aquestes rebaixes, aquesta és una peça que podem fer amb un tres i no res a casa, adaptant qualsevol de les nostres peces de l’armari. Voilà!

IMG-20190705-WA0000

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s