Noves places per cantar a l’Orfeó Sarrianenc

OrfeoSarrianenc

El passat dissabte 22 de juny el Cor Orfeó Sarrianenc, el Cor Dones Veu i el Cor Jove Orfeó Sarrianenc van presentar les peces musicals que han treballat durant el curs 2018-2019, juntament amb els seus directors Albert Cabero i Gerard Ibáñez. Tot un esdeveniment! Va ser jornada en què es va aprofitar per obrir les places de l’orfeó de cara al proper curs. Totes les persones d’entre 5 i 99 anys estan convidades a participar. Tanmateix, l’acte final d’estiu va comptar amb les interpretacions que els tres grups han pogut treballar durant l’any, i que va concloure amb una obra interpretada de manera conjunta pels tres grups de cant.

Més de 100 anys
Fundat l’any 1917 pel director Àngels Obiols, l’Orfeó Sarrianenc disposa de diferents grups per a cantaires de totes les edats: El Cor Infantil, Teatre Musical, el Cor jove i el cor de veus blanques “Dones Veu” i el Cor Adult. Es tracta d’un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana, i que l’any va complir el seu Centenari. L’any següent es va reconèixer la seva tasca cultural amb l’atorgament de la Creu de Sant Jordi 2018.

*Sandra Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s