El 74% dels pares canviaria d’empresa buscant flexibilitat

La majoria dels enquestats afirma que la cultura de l’organització és l’obstacle principal per aprovar mesures de conciliació laboral.

familia_flexibilitat

La implicació per part dels homes en la cura dels seus fills és una realitat de la nostra societat actual. No obstant això, avui dia la major part de la càrrega encara recau en les dones. Per això es fan tan  necessàries normes que ajudin el sector masculí a conciliar la vida familiar i laboral. No n’hi ha prou de voler col·laborar, ha d’haver-hi disponibilitat.

Així és com s’han promogut mesures com ara el reial decret llei aprovat poc abans de les eleccions per part del Govern, amb la finalitat de regular les hores extra dels empleats, pretenen fomentar al seu torn un millor equilibri entre la vida personal i laboral i afavorir que els pares puguin passar més temps amb els seus fills.

La família és un valor a l’alça
Els pares valoren cada vegada més estar al costat de les seves famílies, tant és així que el 74% d’ells canviaria d’empresa si la nova companyia li oferís polítiques d’espais de treball flexible, una dada revelada en una recerca realitzada per Regus, proveïdor d’espais de treball.

El treball flexible és una necessitat i una prioritat per als pares treballadors, mostra d’això és que el 96% dels progenitors opina que treballaria en una companyia que oferís entre les seves condicions aquesta política.

Els pares volen més equilibri
Anar a recollir als seus fills al col·legi, acompanyar-los a les seves activitats extraescolars o ajudar-los amb els deures són tasques que podrien fer-se realitat si apostem per aquesta modalitat.

Una opció per la qual es decanta el 81% dels enquestats que creu que el major benefici que poden obtenir és un millor equilibri entre el treball i la vida personal.

En aquest sentit, els pares exigiran cada vegada més aquesta opció per a poder passar més temps amb la família. De fet, el 85% dels treballadors prefereix la flexibilitat enfront d’altres beneficis.

Excés de càrrega mental
L’anomenada “càrrega mental”, per la qual les mares duen a terme l’organització i gestió de gran part de les tasques familiars, és una de les síndromes per les quals les parelles i unitats familiars estan prenent més consciència.

D’aquesta manera, tant pares com mares exigeixen una major flexibilitat per a poder balancejar aquestes responsabilitats. Per a això és necessari també un canvi en la cultura de treball, però no totes les empreses estan adoptant aquest concepte.

Concretament, el 60% dels consultats afirma que la cultura de l’organització és l’obstacle principal per a aplicar aquesta normativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s