Els mercats de Barcelona, protagonistes d’una nova sèrie de TV3

La sèrie descriurà la vida quotidiana d’alguns mercats per reflectir com és el dia a dia en la quarantena de mercats municipals de la ciutat.

7_CabeceraMovil.1528214646

Els mercats de Barcelona seran els grans protagonistes a Gent de mercats, la nova sèrie de TV3 que s’estrenarà la propera tardor. La producció, que compta amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, s’endinsa en el dia a dia dels mercats municipals de productes alimentaris i en les vides de persones que hi treballen. L’objectiu és donar a conèixer un món proper i alhora desconegut: el dels comerciants i els usuaris dels mercats.

Una selecció dels mercats municipals Per altra banda, a Gent de Mercats, les càmeres descriuen la vida quotidiana de mercats com el de Sant Antoni i Concepció (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc), l’Abaceria i Estrella (Gràcia), Provençals (Sant Martí), Carmel i Horta (Horta-Guinardó). Tots ells són mercats amb característiques ben diferents entre ells, però que reflecteixen la realitat que es viu dia a dia en la quarantena de mercats municipals que existeixen a la ciutat.

Un referent internacional Des de fa temps els mercats de Barcelona, i la pròpia xarxa que els organitza ha esdevingut un referent per a molts països europeus que volen importar el model de la capital capitana. De fet, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha assessorat en els darrers com a mínim a quatre anys a governs com el de Mitrovica (Kosovo) o el de L’Haia i Amsterdam (Holanda), a banda de rebre múltiples visites internacionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s