Caves Rondel i el celler Masia Bach, en venda

celler_rondel

Canvis i moviments al sector del vi i el cava. Carlyle, flamant nou propietari del Grup Codorniu, ha posat a la venda les Caves Rondel i el celler Masia Bach. El fons nord-americà d’inversió no les considera prioritàries per al seu projecte i ha  encarregat la seva venda a la immobiliària Lançois Doval.

Són dues opcions ben interessants si esteu pensant en invertir en el sector. Masia Bach és una finca de 3.000 m2 amb una casa pairal del segle XVIII, pensada per residència particular i celler alhora. Quant a les Caves Rondel, formen part d’un entorn de 24.000 m2 més l’espai de celler subterrani. Es troben a Cervelló, a uns quinze minuts de Barcelona. L’immobiliària espera ofertes importants per les dues propietats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s