Més contes i més por al Tibidabo

El 17 de maig tindrà lloc Fisidabo, una jornada que transformarà el parc en un gran laboratori de física per als joves estudiants.

Entre les principals novetats hi ha la nova atracció del Castell dels Contes i la nova plaça principal de l’Àrea Panoràmica, la Plaça del Jardí, un nou espai públic de la ciutat per a la celebració d’activitats i espectacles per a tota la família. A més, incorpora un bosc vertical que integra el Parc a l’entorn de Collserola.

També s’han preparat fins a 7 nous espectacles de cloenda, amb personatges Gerónimo Stilton o les Mascotes Ti, Bi, Da i Bo, que també seran protagonistes d’un espectacle diari, on ballaran amb tots els nens i nenes. A més, s’estrenaran les noves pel·lícules Ocells i Retorn al Món Perdut al cinema 4D Dididado i el nou espectacle del Marionetarium “Animals Animats” de la Companyia de Marionetes Herta Frankel, que formarà part de la tradicional Mostra de Titelles que arribarà enguany a la 8a edició.

Aquest any tornarà la producció “Emocions de por” després de l’èxit de la temporada passada, quan hi van gaudir més de 125.000 espectadors. S’oferirà un programa d’activitats i espectacles totalment renovat, en el que els actors del reconegut Hotel Krüeger faran viure experiències terrorífiques als visitants del Parc.

També tindrà lloc la segona edició del Fisidabo, una jornada que tindrà lloc el 17 de maig i que en col·laboració amb la UPC i Ciència 360, transformarà el Parc en un gran laboratori per a més de 2.000 estudiants d’ESO i Batxillerat, que podran realitzar diversos experiments utilitzant les pròpies atraccions del parc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s