Els supermercats més ben valorats pels clients

Segons les dades d’OCU, un terç dels enquestats posen com a primera opció el Mercadona mentre que Spar i la Plaza de Dia són els supermercats amb menys mencions.

Una enquesta realitzada per l’OCU revela que el Bonpreu, Consum, El Corte Inglés, Mercadona i Alimerka són els millors supermercats mentre que a la cua de l’estudi s’hi troben el Supersol, Simplu, La Plaza de Dia, Carrefour Market i el Caprabo. L’organització de consumidors assenyala que tot el que no comprem en el mercat tradicional ho fem majoritàriament en els supermercats d’alimentació envasada, neteja i higiene. Aquests productes han guanyat quota amb el “fenomen Mercadona”, que també durant els primers anys de crisi va catapultar els productes congelats, xarcuteria i formatges.

Més del 70% dels clients de Mercadona creuen que el seu punt fort és el preu. Pensen que la cadena és barata, còmode i que té productes de tot tipus. Les dades baixen, però, si parlem de la qualitat dels productes frescos, de marca blanca o de marca de fabricant.

D’altra banda, la fidelització dels clients a la marca blanca (Hacendado, Deliplus i Bosque Verde) del Mercadona continua creixent. De fet, segons l’OCU, aquesta cadena podria considerar-se el comerç més desitjat pels usuaris ja que un 33% dels enquestats voldria tenir un Mercadona al costat de casa.

Hipermercats
En hipermercats, Hipercor és el que inspira més satisfacció entre els clients, seguit de l’Alcampo, E.Leclerc, Eroski i Carrefour. En la categoria de botigues de descomptes, Aldi se situa en primer lloc, amb Lidl i Dia que el segueixen de prop. No obstant, les botigues de descomptes continuen fluixejant en productes frescos ja que compten amb una gamma de productes molt limitada en carns i peixos.

Relació qualitat-preu
Més del 10% dels enquestats assegura fer la compra de productes congelats i aliments envasats al supermercat Dia. Alguns percentatges s’han duplicat entre 2010 i 2018, com el pa, que arriba a un 8,9% superant així els hipermercats. El cas d’aquest supermercat mostra que l’estratègia basada només en el preu no satisfà els clients. En aquest sentit, l’OCU considera que si l’estratègia de la cadena és tenir productes de qualitat, estar ben assortida i que sigui còmode, i això ho fan arribar als clients, aquests estaran satisfets de comprar-hi encara que percebin que els preus són cars.

Això, però, té un risc; si els clients no comparteixen aquesta imatge de qualitat del supermercat i pensen que els preus són massa alts, això penalitzaria la valoració de la satisfacció global.

El comerç tradicional
En general, les vendes de comerç tradicional han retrocedit. A l’última enquesta de satisfacció realitzada per l’OCU a l’any 2014, els factors principals que convertien un establiment en el preferit eren el preu i l’estalvi. Ara, passats quatre anys, els criteris han canviat i els consumidors valoren positivament la qualitat i quantitat els productes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s